Politica de returnare

2best.ro doreste sa multumeasca toti clientii, in procent de 100%.

Daca din anumite motive doresti returnarea unui produs, noi iti returnam in totalitate suma platita pentru acel produs.

Pentru aceasta trebuie sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile de la receptia acestora. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris 2best.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate. Prin urmare comenzile speciale solicitate, vor intra in aceasta categorie.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. 2best.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. De asemenea suma inapoiata nu include comisioanele aferente viramentului bancar sau a mandatului postal (daca e cazul).

Conditii de acceptare retur produse:
Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit).

Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii
Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Dar in cazul in care primiti un produs defect tot ce aveti de facut este sa contactati echipa 2best.ro si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, in acest caz, de 2best.ro.

Produse livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate, in acest caz, de 2best.ro.

Adresa de returnarea produselor este:
SC TelService SRL
Departament Vanzari
Telefon: +40 254 23 23 28
+40 760 677 936
Deva, Statia Opera
Hunedoara

Pentru orice alte intrebari contactati-ne la comercial@2best.ro
Nota:
1. Politica de retur produs(e) mentionata mai sus se aplica doar produselor comandate online pe 2best.ro ce au fost receptionate de catre cumparator persoana fizica in urma transportului prin curier;
2. Pentru produsele ale caror colete reprezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, cumparatorul este rugat sa refuze receptia lor;
3. Produsele comandate online pe 2best.ro sunt livrate numai sigilat in ambalaj original de la producator. Pentru unele categorii de produse, daca este cazul, 2best.ro isi rezerva dreptul de a livra in ambalaj suplimentar in vederea protectiei ambalajului original.